Ny i Ejendommen

Her er lidt kort vigtig information du skal være opmærksom på som ny i ejendommen. Læs også de andre sider med praktisk information.

Aflæsning

Når lejligheden skifter beboer skal der aflæses el, vand og varme og give de respektive firmaer besked. Det gælder både ved salg eller ved ny lejer.

Du kan bestille varmeaflæsning online på Istas side – nederst/midtpå ser du menupunktet “Bestil flytteaflæsning online”.

Navneskilte

For at få sat dit navn på dørtelefon og postkasse, så skriv en mail til bestyrelsen. I mailen skal du skrive din adresse samt hvilket navn(e) du helt præcist ønsker at have sat på. Bemærk at der er begrænset plads på dørtelefonen, så forkort gerne passende til denne.

!! Du må ikke selv lave og klistre disse skilte på, da de skal placeres under plexiglasset!! Det er svært/umuligt at fjerne limresterne på glasset.

Q-Park

Hvis du har bil og boende i ejendommen, kan du kontakte bestyrelsen på mail efoeresund@gmail.com for at få et udleveret en parkeringstilladelse, der viser Q-Park, at du har tilladelse til at parkere i gården.

Reglerne for parkering
1: Parkering foregår i optegnede båse (gældende for motorcykler og biler)
2: Man skal have en gyldig licens synlig i forruden (gældende for biler)

Håndværkerlicens kan søges hos bestyrelsen. Har du spørgsmål eller mangler du info, se Q-Park eller kontakt bestyrelsen på mail: efoeresund@gmail.com.

Postkasser

Post

Der er postkasser i hver opgang. Bestyrelsen sætter gerne dit navn på postkasserne som beskrevet henover.

Der er blevet udleveret to nøgler pr. postkasse til beboerne. Det er almindelige Ruko-nøgler som kan kopieres hos en hælebar eller låsesmed. Bestyrelsen har INGEN reservenøgler, dvs. ved bortkomst bliver du selv nødt til at bestille (og betale) en låsesmed.

Reklamer Nej Tak

Nej tak til reklamer 2012-2013

Ifølge Post Danmark skal mærkatet sidde på selve postkassen. Du kan bestille det på postkontoret eller online hos Postdanmark, også hvis du bare skal have et nyt mærkat til din eksisterende Nej-tak-ordning.

Comments are closed.