Kælder

Vaskekælder

Vaskekælderen - Foto: Eigil Mølvig JensenVaskekælderen ligger i kælderen mellem opgang 58 og 60. Der forefindes 2 stk 6 kg vaskemaskiner og en tørretumbler.

Electrolux W555H datasheet

Priser:

  • 12 kr pr. vask
  • 0,40 kr pr. minut for tørretumbleren

Beløbet bliver trukket hver måned sammen med fællesudgifterne fra ejerens konto. Du kan vælge at bestille tid fra kl. 08:00 til kl. 21:00 på betalingsterminalen. Sidste vask skal være afsluttet kl. 21 – systemet tillader ikke opstart hvis det vides på forhånd at man ikke bliver færdig inden kl. 21.

For at kunne benytte maskinerne kræves et vaskekort der bestilles hos B&T Administration. Hvis du bor til leje, så skal du bede ejeren hente kortet eller udstede en fuldmagt til dig. Hvis du fraflytter lejligheden som ejer, skal vaskekortet afleveres til B&T Administration. Kontakt bestyrelsen på mail: efoeresund@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

vasketur.dk kan du bestille vasketider i vaskekælderen under Ø60.

Se også Hjælp! Jeg har tabt mit vaskekort

Du kan også tørre tøj i tørrearealet i gården.

NB!! Vaskemaskiner må ikke bruges til at farve tøj og heller ikke til at blege tøj – dit tøj bliver flot, men resterne af farven/blegemidlet i maskinen vil ødelægge den næste brugers tøj…

Kælderrum

Hver lejlighed råder over et pulterrum/kælderrum som er mærket med et kælderrumsnummer (1 til 52 … er ikke det samme nummer som lejlighedsnummer!). Grundet brandvæg mellem Ø56 og Ø58 samt mellem Ø54 og Ø52 er kælderarealet delt i tre segmenter. Da der ikke var plads til at alle ejere får kælderrum i samme opgang (eller “tredjededel”) hvor de bor, er der nogle få lejligheder der har fået tildelt et rum i en anden del. Dette skete via lodtrækning.

Vi råder over 4 ekstra kælderrum til midlertidig (og fri) afbenyttelse til beboere, hvis der skulle opstå et kortvarigt behov (fx inden flytningen eller pga renovering). Kontakt venligst bestyrelsen, hvis du vil benytte dig af disse.

Kælderrum - Foto: Eigil Mølvig Jensen

Comments are closed.